Kapcsolat

Rólunk

SPORT100 – MI VEZÉRELT BENNÜNKET?

Napjaink elválaszthatatlan része az Internet, melyen a képi tartalom egyre nagyobb szerepet tölt be, ezzel fokozatosan, de megállíthatatlanul háttérbe szorítva a tradicionális műholdas, illetve kábeltv szolgáltatókat.
Célunk egy olyan egységes rendszer megalkotása volt, mely összefogja a magyar sport eseményeit, de mindezt már online alapon, HD minőségű élőképpel.

A modern technológia napjainkra lehetővé tette, hogy partnereink részére elérhető áron nyújtsunk olyan szolgáltatásokat, melyek néhány éve még
elképzelhetetlenek voltak egy sportszövetség, vagy sportlétesítmény számára.

EGYEDI PLUG&PLAY MEGOLDÁS, KÖZVETÍTÉS TETSZŐLEGES HELYSZÍNRŐL 10 PERC ALATT.

Rendszerünket már a távközlési hálózatok robbanásszeru fejlodése elott megálmodtuk. Célunk volt egy olyan eszközrendszer létrehozása, mely a legújabb technológiákat tartalmazza, emellett a mai kor igényeinek megfelelően rugalmasan konfigurálható, illetve a már meglévő rendszerekhez illeszthető.

Erre épülve született meg SPORT100 szolgáltatásunk gondolata, melynek célja, hogy a magyarországi sporteseményeket egységes online felületen tegye elérhetővé az érdeklődők számára, eddig nem látott módon. Célunk sportrendezvények teljes körű bemutatása, akár párhuzamosan közvetített 8-10 fix kamerával, és ezek összefésülése a közösségi médiával.

Megoldásunk nagy fényérzékenységű HD kamerákat tartalmazó egységekből áll, melyek közvetlenül csatlakoznak központi streaming szerverünkhöz. Minden egységünk teljesen különálló rendszert alkot, kültéri használatra tervezett, időjárásálló, minőségi felépítésben.

alair

Sporteseményt szervez?

SEGÍTÜNK RENDEZVÉNYÉT MINÉL TÖBB NÉZŐHÖZ ELJUTTATNI!

Megoldásunk képekben

Facebook

More in Egyéb

  • Referenciák

    Referenciáink feltöltése folyamatban, kérjük látogasson vissza néhány nap múlva. Köszönjük!