Kapcsolat

Sport100

Megoldásunk

EGYEDI PLUG&PLAY MEGOLDÁS, KÖZVETÍTÉS
TETSZŐLEGES HELYSZÍNRŐL 10 PERC ALATT.

Rendszerünket már a távközlési hálózatok robbanásszerű fejlődése előtt megálmodtuk. Célunk volt egy olyan eszközrendszer létrehozása, mely a legújabb technológiákat tartalmazza, emellett a mai kor igényeinek megfelelően, rugalmasan konfigurálható, illetve a már meglévő rendszerekhez illeszthető.

Erre épülve született meg SPORT100 szolgáltatásunk gondolata, melynek célja, hogy a magyarországi sporteseményeket egységes online felületen tegye elérhetővé az érdeklődők számára, eddig nem látott módon. Célunk sportrendezvények teljeskörű bemutatása, akár párhuzamosan közvetített 8-10 fix kamerával, és ezek összefésülése a közösségi médiával.
Megoldásunk nagy fényérzékenységű HD kamerákat tartalmazó egységekből áll, melyek közvetlenül csatlakoznak központi streaming szerverünkhöz. Minden egységünk teljesen különálló rendszert alkot, kültéri használatra tervezett, időjárásálló, minőségi felépítésben.

ÉLŐKÉP

Szolgáltatásunk legfontosabb eleme az élőkép, melyet nagy fényérzékenységgel rendelkező kamerákkal biztosítunk 720p, illetve 1080p felbontásban. Rendszerünk a kor igényeinek megfelelően a megszokott 25 fps mellett 50 fps képfrissítéssel is rendelkezik.

VISSZAJÁTSZÁS

Minden egység élőképe központilag rögzítésre kerül, így interneten keresztül, felhő alapon bármikor, bárhonnan visszanézhető. Ennek segítségével a versenyek mellett akár az edzések is kielemezhetők, mely segítséget nyújthat a sportolók fejlődésében!

MEGJELENÉS

Streaming szoftverünk megoldást nyújt a képek tetszőleges felhasználására. Minden kamerakép beilleszthető bármely weboldalba, Facebook vagy Youtube LIVE alkalmazásba. Rendszerünk teljes kompatibilitást biztosít minden eszközzel.

SZOLGÁLTATÁSOK CÍMSZAVAKBAN

INTELLIGENCIA

Feliratozás technikai személyzet nélkül. Partneri együttműködések esetén vállaljuk, hogy rendszerünket illesztjük partnerünk sportági szoftvereihez, melynek köszönhetően a közvetítés feliratozása teljesen automatikusan történik.

REKLÁM

Szponzori megjelenés és reklámblokk. Ez a két fogalom, ami nélkül a sportközvetítések nem is léteznének. Megoldásunk segítségével eddig nem látott módon, néhány kattintással akár Ön is kezelheti a reklámblokkok és hirdetések megjelenését.

More in Sport100